Naast de beveiliging van het bedrijventerrein in Meerkerk organiseert de SBBZ ook netwerkbijeenkomsten voor ondernemers in de regio. Het bestuur heeft besloten deze bijeenkomsten twee keer per jaar op een vast tijdstip te gaan organiseren.

Iedere laatste donderdag van maart zal er een lentebarbecue georganiseerd worden. Dit jaar zal deze plaatsvinden op donderdag 30 maart bij Bovekerk. Tijdens deze gezellige barbecue heeft u de gelegenheid om bij te praten met Meerkerkse collega-ondernemers.

Op de eerste donderdag van oktober van ieder jaar organiseert de SBBZ een netwerkbijeenkomst op locatie bij een bedrijf. Zo kunt u een kijkje nemen achter de schermen bij alle interessante bedrijven die het bedrijventerrein van Meerkerk rijk is.

Het zal u niet ontgaan zijn dat we afgelopen oktober een zeer succesvolle lezing met niemand minder dan Mart Smeets hebben georganiseerd. Deze lezing is ons zeer goed bevallen. De SBBZ gaat daarom één keer in de twee jaar in samenwerking met de OVM zorgen voor een interessante grote naam om een lezing te verzorgen.

We hopen u tijdens al deze bijeenkomsten te mogen begroeten.

De eerst volgende SBBZ-bijeenkomst:

Wat:                            Lentebarbecue SBBZ
Waar:                          Bovekerk
Wanneer:                   Donderdag 30 maart vanaf 16.00 uur