Het LeerWerkLoket Drechtsteden organiseert, samen met het LeerWerkLoket Alblasserwaard Vijfheerenlanden, ‘de  LeerWerkMarkt 2016’. Op woensdag 16 maart 2016 van 16.00 tot 18.00 uur in de Partycentrum De Lockhorst in Sliedrecht.

Zoekt u een gemotiveerde medewerker en heeft u BBL-plaatsen, korte scholingstrajecten met baangarantie of stageplekken beschikbaar binnen uw organisatie, geef u dan op voor de LeerWerkMarkt. Wie weet vindt u op de LeerWerkMarkt een geschikte kandidaat. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om zelf aanwezig te zijn dan kunt u ook uw BBL-vacatures mailen. Het LeerWerkLoket biedt die dan namens u aan op de LeerWerkMarkt.

Deelname aan de Leerwerkmarkt 2016 is geheel kosteloos. Een stand en hulpmiddelen worden voor u geregeld. Na de markt is er voor de deelnemende bedrijven aansluitend  van 18:00 tot 19:00 uur een netwerkborrel.

Het LeerWerkLoket richt zich op werkgevers (en opleidings- en werkzoekenden) die vragen hebben over Leren en Werken. Het Loket wijst de weg naar bestaande voorzieningen en geeft informatie, inzicht en advies omtrent uw vragen op het terrein van Leren en Werken.

Voor meer informatie of wanneer u zich wilt aanmelden voor de LeerWerkMarkt:
neem contact op met Loud Mommersteeg 06-27890238 of Ricardo Choenni 06-11764943 of mail naar lwl.drechtsteden@lerenenwerken.nl .