De gemeente Leerdam, Vianen en Zederik nodigen u uit voor een themabijeenkomst over digitaal (veilig) ondernemen. Alle ondernemers uit de drie gemeenten zijn op donderdag 19 mei van harte welkom in Huis het Bosch in Lexmond.

Als ondernemer heeft u dagelijks te maken met digitale communicatie. De digitale ontwikkelingen volgen elkaar snel op en bijblijven is voor u als ondernemer een must. Op deze bijeenkomst wordt u bijgepraat over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van sociale media en cybercrime.

Cybercrime kost de Nederlandse economie jaarlijks zo’n 8,8 miljard euro. U krijgt te zien hoe eenvoudig het is om uw bedrijf te hacken en u krijgt tips om veilig digitaal te kunnen ondernemen.

Programma:
19.00 uur Ontvangst
19.30 uur Welkomstwoord
Wim Mulckhuijse, wethouder Economische Zaken gemeente Zederik
19.40 uur Hoe profiteert u opditmaal van Social Media
Door Leon Tindemans TTM Communicatie
20.30 uur Pauze
20.45 uur Cybercrime:dichterbij dan u denkt!
Door Sander Timmerman, Tosch Security
21.45 uur Afsluiting en Netwerkborrel
22.30 uur Einde

Aanmelden
U kunt zich tot en met dinsdag 10 mei a.s. aanmelden door een mailbericht met uw gegevens (naam, naambedrijf, mailadres) tes turden naar aanmelden@zederik.nl onder vermeldeing van ondernemersbijeenkomst.

De themabijeenkomst voor ondernemers is een initiatief van de accountmanagers bedrijven van de gemeenten Leerdan, Vianen en Zederik. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Martin Streefkerk, tel: 0183 356537.